MvH Interieurs & Montage is de VOF van Mat en Ingrid, zelfstandig ondernemers die zich bezig houden met al het fijn timmerwerk zowel binnen als buitenshuis.

 

Mat, het gezicht van het bedrijf, heeft na het afronden van de Ambachts-school Sint-Jansberg te Maaseik eerst de nodige ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven op het gebied van interieurbouw. Hieronder vallen projecten als keukens, traprenovatie, en interieurs van een winkel en een kinderdagverblijf.

Deze brede achtergrond maakte het mogelijk om wat ooit in de avonduren begon bij oma in de schuur, uit te laten groeien tot een succesvol bedrijf. Hierbij werd de lat steeds hoger gelegd om op het huidige niveau te komen.

 

MvH Interieurs & Montage werkt vanuit een professionele werkplaats en beschikt over alle benodigde apparatuur en machines voor hoogwaardige interieurbouw. Verder zorgt een netwerk van vaste partners en leveranciers ervoor dat al uw wensen gerealiseerd kunnen worden. Hierbij moet u denken aan lakwerk, beitsen en hoogglans polijsten maar ook het gebruik van andere materialen zoals glas, spiegel en RVS en het integreren van (LED)verlichting.

Naast het leveren van maatwerk kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en reparaties aan al uw meubelen. Van modern naar een klassiek jasje of juist van een modern jasje naar een traditioneel jasje. Veel is bespreekbaar.

 

Contact

MvH Interieurs & Montage

Den Dueren Coop 16

5768XT Meijel

Tel: 06 - 41 20 88 41

E-mail: mat@mvh-interieurs.nl